Umor... fără perdea. Pudicii şi minorii n-au ce căuta pe aici!

Dacă ai cu ce...ai şi ce!
Nu sunt puţini bărbaţii care văd într-o femeie frumoasă un veritabil trofeu. Sigur, coordonatele frumuseţii la care aspiră aceştia sunt reduse...la una: cea fizică, ceea ce, de la sine înţeles, nu presupune în mod obligatoriu dragostea, ci doar...victoria în sine. O frumuseţe fără minte este ca un bibelou ciobit şi care, mai repede sau mai târziu, se transformă în ceva urât, lipsit de valoare, înlocuibil.
Chiar şi aşa, un bărbat- vânător trebuie să ştie câteva reguli. Pentru un astfel de "trofeu" trebuie să fie...dotat, nu glumă. Deasemenea, nu este admisă nici cea mai mică abatare de la regulile de bază pentru ca "vânatul" să cadă în plasă, pentru că, până una alta, vorbim despre instincte, nu? Ei bine, un vânător trebuie să-şi însuşească logica vânatului şi să ştie unde să-l caute şi cum să-l ademenească pentru ca, în final, să-i dea lovitura de graţie. 

Să o luăm metodic:

Banii. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine. Este muniţia principală.


Deasemenea, un rol important îl are locaţia. Vânatul nu stă pe oriunde, ci trebuie căutat în mediul său.

Pentru nadă se va folosi ceva uşor, dar atrăgător. Vânatul este, întodeauna, curios.
Încetul cu încetul, vânatul trebuie stârnit din ce în ce mai tare, iar stimulentele sunt obligatorii.

Dacă totul decurge conform planului de bază, pot fi încercate variantele mai tranşante, pentru îndestularea victimei.

În final, răbdarea va fi răsplătită cu un succes răsunător.


Un comentariu:

 1. Ce va zic voua fetelor ! Profitati de tinerete si nu refuzati pe nimeni. Sa nu va para rau mai tarziu. ........... Uite o situatie traita de mult.
  Zilele trecute m-am intalnit cu Ioana. Si acum arata bine, dar tot tzvnoasa era. Totusi "incerc din nou" : fata, hai sa-ti fac un bine ! Sa stii ca eu "fac mult bine", intreba-o pe Livia. Imi raspunde : iar te tii de prostii si pleca. ......
  Dupa doi ani o reintalnesc. Ii fac iar complimente, ca inca arata bine, ca o vad ca pe o cratie divina, ... credea ca ii fac avansuri din nou.
  Imi spune : sa stii ca am vorbit cu Livia si are pareri excelente. Asa ca acum cedez ! Unde .....
  O intrerup. Nu ma intelege gresit draga. Acum te vad ca pe o creatie artistica, palacuta, ca nu-ti mai pot face nici un bine, ca am imbatranit. Si nu vreau sa ma fac de rusine.
  M-a injurat si a plecat cu regret ca nu a raspus solcitarilor la timpul potrivit.
  Asa ca fetele, nu ratati ocaziile, nu faceti mofturi, ca nici un barbat nu va vrea sa faca rau.

  RăspundețiȘtergere